Search for:

Bedrijf- en Praktijk coaching
Een eigen praktijk beginnen is een droom voor veel beroep-beoefenaars. Terecht, want wat is er mooier dan je eigen baas te zijn zodat je ook je werkzame leven zelf in de hand hebt. Niet voor niets is het aantal zzp’ers de laatste jaren gestegen tot zo’n miljoen. Het zelfstandig ondernemerschap is populair en dat merken we in onze samenleving.  Maar voordat het zover is moet er wel het eén en ander gebeuren. Je kan wel je vak goed verstaan maar daarbij  ben je nog geen ondernemer. Het ondernemerschap vereist vele vaardigheden die startende zzpérs doorgaans niet paraat hebben. Niet voor niets adviseert de de kamer van koophandel een goede voorbereiding voordat je aan je avontuur begint. En ook dat is terecht. Zonder plan beginnen leidt meestal tot een teleurstelling.

Mentorion helpt ondernemers die een eigen praktijk of bedrijf willen opstarten. Dit doen we met raad en daad en heel veel creativiteit en gevoel voor de realiteit. Om de onzekerheden zo beperkt mogelijk te houden maken wij gebruik van een methoden die de omzet en winstverwachting voorspelbaar maakt. Daarbij houden we rekening met alle disciplines en aandachtsgebieden die met het ondernemerschap te maken hebben Kortom alles wat met het starten en uitbouwen van een praktijk te maken heeft komt aan de orde.

 

Alles op een rij in vier uur tijd!

Als je een eigen praktijk wil beginnen komt er nogal wat op je af. Om direct goed van start te gaan hebben we een individuele workshop van vier uur waarin alles wat daarvoor nodig is met jou wordt doorgesproken zodat je aan het eind van de sessie een actieplan hebt waarmee je concreet stappen kan zetten. Deze individuele indringende workshop voorkomt dat je gaat fantaseren zonder te creëren. Zeker als je zo snel mogelijk resultaat wilt boeken is deze individuele workshop een absolute aanrader. Ook als je al begonnen bent en de resultaten blijven uit of vallen tegen, dan is deze individuele workshop een aanbeveling. Immers een goede voorbereiding is het halve werk. We laten je tijdens deze workshop kennis maken met diverse methoden en technieken zodat je deze ook later in je dagelijkse praktijk kan gebruiken.

In de praktijk zijn veel voorbeelden te vinden van enthousiaste starters die nooit de eindstreep hebben gehaald of zullen halen. Het ondernemen vanuit je comfortzone staat ver af van de realiteit. Een gebrek aan klanten en daarmee dus omzet is vaak de oorzaak dat veel starters vroegtijdig stoppen. Wil je dit voorkomen volg dan deze workshop!