Search for:

Aanmelden spiritueel consulent Mediumlink 

Mentorion exploiteert diverse specialistische hulp- en advies lijnen met een maatschappelijk of spiritueel karakter. Voor al onze specialismen komen wij graag in contact met professionals die ervaring hebben in het specifieke werkveld. Je werkt als zelfstandig ondernemer ZZP’er of freelancer en maakt gebruik van de diverse platformen die wij bieden. Het gebruik van een platform is gratis en is 24/7 beschikbaar.

Heb je interesse, meld je dan aan middels het daarvoor bestemde formulier. Je mag rekenen op een professionele individuele begeleiding zodat je groeit in datgene wat je doet. Het enige dat wij van jou vragen is commitment voor de afspraken die we maken en natuurlijk een zuiver en correct gedrag naar onze klanten. Overigens ben je vrij met het indelen van je werkuren. De ideale aanvulling op je inkomen of een extra dienstverlening voor je praktijk.

 

 [wc_fa icon=”arrow-right” margin_left=”” margin_right=””] 

[/wc_fa] Aanmelden voor Spiritueel Consulent Mediumlink Voor onze spirituele hulp- en advieslijn zijn wij op zoek naar telefonische consulenten. Ga naar www.mediumlink.nl  voor een uitgebreide omschrijving van de vacature. Ook een mooie kans voor praktijkeigenaren om met een extra activiteit je inkomen te stroomlijnen en te vergroten.

[wc_divider style=”solid” line=”single” margin_top=”” margin_bottom=”” class=””][/wc_divider]