EVENEMENTEN AGENDA

CURSUSSEN, WORKSHOPS, LEZINGEN EN EVENEMENTEN

 • Tue
  22
  Nov
  2016
  19:30Den Haag

  Heb jij affiniteit met het spirituele en paranormale gedachtegoed en wil je mensen helpen met inzichten en antwoorden? Dan is deze informatieavond voor jou bedoeld. We vertellen je alles over het werken als telefonisch spiritueel consulent en bieden je, eventueel na een opleiding mediumschap, graag de mogelijkheid als spiritueel consulent aan de slag te gaan bij Mediumlink. De kans om je passie in de praktijk te brengen en je inkomen te vergroten zonder je zelfstandigheid te verliezen. Ook bijzonder interessant voor mensen die al een eigen praktijk hebben. Een ideale manier om tijdens de stille uren in je praktijk toch je inkomsten te vergroten. Wil je er meer over weten? Klik hier om je in te schrijven.

 • Wed
  25
  Jan
  2017
  19:00Zwolle

  ZIEL-in-ZICHT Wie jij in Wezen bent foto-cursus-thekla

  Tarot en Intuïtief schilderen, ontwikkelt door Thea Wibier & Pascale Tichelaar-Rakers

  Maak je eigen Zielschilderij ten behoeve van jouw levensopdracht!

  In 4 inspirerende avonden leer jij jouw Zielschilderij te maken. Deze avonden gaan over het ontdekken van jouw ziele/themakaart ofwel wat jouw missie hier is op aarde. Wat jouw basis kleur is en wat deze jou allemaal kan vertellen over wat je hier te doen en te leren hebt. Waar jij goed in bent en wat je beter kunt doen of juist laten.

  Met jouw geboortegetal/levensweg getal in combinatie met jouw houding naar het leven toe leer je hoe je meer jouw leven vorm kunt geven. En wat jouw ziel hier nu echt wil! Want doe jij wat je wilt en doe je waar jij goed in bent of weet je dit nog niet of ben je steeds zoekende of komen er altijd dingen op je pad die jou tegenhouden?(more…)

 • Wed
  08
  Mar
  2017
  19:00Delft
  Beste Lach vrienden,
  Op woensdag 8 maart, ja ja op Vrouwendag verzorg ik weereens de maandelijkse Lach Yoga Workshop in Delft.
  Graag zie ik jullie allemaal verschijnen om zo samen je vrouwelijke vrolijkheid de wereld in te sturen.
  Vrouwen komen vaker naar de Lach Yoga, terwijl voor veel vrouwen geldt dat een vrolijke opgeruimde positieve man zeer aantrekkelijk is.
  Ieder mens die vrolijk in het leven staat is aantrekkelijker, dus speciaal voor vrouwendag dit 1+1 gratis aanbod. Neem iemand gratis mee, of deel de kosten, maar kom gezellig meelachen aanstaande 8 maart om 19.00 in Yoena Delft, Phoenixstraat 66 ruimte 202 op de 2de verdieping.
  Contributie 10 euro p.p. Neem gratis een partner, vriend, vriendin of wie dan ook mee!

  Tot Lachs op woensdag 8 maart!
  Cheraldine
 • Sun
  02
  Apr
  2017
  10:00Hilversum

  Deze krachtcirkelworkshop is een stimulerende ervaring met een blijvend resultaat: een prachtig bezield object dat je kunt neerzetten, ophangen of neerleggen. Een cadeau voor jezelf of een ander. Creatief, spiritueel en bekrachtigend.

  Madama (Margareth Adama) professioneel kunstenares, medium en spiritueel leraar, begeleidt ons deze dag persoonlijk.De krachtcirkels worden door haar feestelijk ingewijd en ze geeft daarbij - op verzoek - een reading en channelt een persoonlijke boodschap. Je krijgt een certificaat met je IK-BEN-code.

  madama-krachtcirkel-wPraktisch:

  Locatie: De Koningin, Koninginneweg 93, 1211 AN Hilversum.

  Tijd: 10.00-16.00 uur

  Bijdrage: Speciale aanbieding 99 euro p.p. incl. geprepareerde blanco houten krachtcirkel, materiaal, koffie/thee en een verzorgde lunch.

  Aanmelden kan per email bij Madama : info@madama.nl

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Madama is ook spiritueel consulent bij mediumlink

 • Sat
  15
  Apr
  2017
  10.00 - 16.00Anna Jacobapolder (Zeeland)

  Bezoek voor alle informatie over deze workshop de website van donenlianewellness.nl  

 • Sun
  11
  Jun
  2017
  10.00 - 16.00Anna Jacobapolder (Zeeland)

  Bezoek voor alle informatie over deze workshop de website van donenlianewellness.nl  

   

 • Sun
  17
  Sep
  2017
  10:00Huizen

  Intuïtieve en Spirituele Ontwikkeling
  17 en 24 september en 8 oktober 2017
  Je leert de basis van spiritualiteit. Deze basis bestaat uit het leren vertrouwen krijgen in je intuïtie en wat je voelt, ziet en diep van binnen weet.

  Voor inschrijving en meer informatie over deze cursus ga je naar www.Kevala.nl

 • Sat
  30
  Sep
  2017
  11:00Zeist

  De krachtcirkel staat voor het centrum van je Zijn met de kwaliteit die jij in je leven wilt uitdragen en vormgeven. De kracht van de zon in jezelf, jouw IK BEN.

  Programma:

  We beginnen met een korte meditatie waarin je de balans opmaakt en je concentreert op jouw krachtwoord. Wat is het sleutelwoord dat ballast laat verdwijnen als sneeuw voor de zon en je geZONd maakt. Je maakt je eigen zonnekrachtcirkel, je schild dat jou blijft inspireren en telkens opnieuw laat zien dat er een opening is, een vrije ruimte waarin jij kunt bewegen.

  Je verwerkt diverse materialen op een houten cirkel. Je kunt ook zelf iets meenemen dat je dierbaar is of leuk vindt. Kennis van schilderen is niet nodig. Het gaat om het naar buiten brengen wat van binnen leeft in alle vrijheid en zelfexpressie. De krachtcirkels worden feestelijk ingewijd en Madama geeft daarbij - op verzoek - een reading en channelt een persoonlijke boodschap. Je krijgt een certificaat met je IK BEN code. Deze krachtcirkelworkshop is een stimulerende ervaring met een blijvend

  Resultaat: een prachtig bezield object dat je kunt neerzetten, ophangen of neerleggen. Een cadeau voor jezelf of een ander.

   

   

  madama-krachtcirkel-w

  Voor meer informatie over deze workshop en aanmelden ga naar http://www.madama.nl

   

   

   

   

   

   

  Madama is ook spiritueel consulent bij mediumlink

 • Sat
  07
  Oct
  2017
  Sun
  08
  Oct
  2017
  11:00 -18.00Vlissingen

  Tijdens deze dagen zijn Sophia en Mary van Mediumlink aanwezig op de Paranormaal beurs in het Arsenaal Theater, Arsenaalplein 7, 4381 BL Vlissingen.

  Daar geven Sophia en Mary tarot readings. Ook geeft Sophia een kennismakingsles en beleving van Regressie en gewoon Hypnose.