Cursus introductie bel/chat consulent

Introductie cursus bel/chat consulent

Altijd al interesse gehad om als bel/chat consulent aan de slag te gaan? Dan is het volgen van deze cursus een prima eerste stap om goed voorbereid je keuze te maken. In deze cursus besteden we aandacht aan alle aspecten die een succesvolle carrière als consulent mogelijk maken. Hierbij moet je denken aan minimale maar wel noodzakelijke technische, functionele en administratieve kennis en vaardigheden, zodat je tijdens je werk het beste uit jezelf kan halen en je volledig kan afstemmen op je klanten. We maken het zeker niet moeilijker dan het is maar ook niet simpeler.

Met praktische voorbeelden en verhalen laten we je ervaren hoe één en ander in zijn werk gaat en wat je kan verwachten. Zowel tijdens als aan het eind van de cursus is er ruimschoots gelegenheid voor het stellen van vragen. Na het volgen van de cursus ontvang je binnen twee weken een certificaat van deelname.

 

.  

 

 

 

 

Schrijf je direct in voor deze cursus! 

Inschrijven voor deze cursus doe je door op onderstaande button te drukken waarna je naar het inschrijfformulier gaat. De cursusprijs bedraagt 50,00 euro inclusief refreshments. Overschrijven van het cursus geld naar bankrekening NL93RABO 0304 8661 80 ten name van mentorion onder vermelding introductiecursus.

Let op: je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het cursusgeld.